Møbelhuset er en uavhengig og frittstående møbelforretning som tror på personlig service og lokal forankring. Vi har lange tradisjoner som møbelvarehus på Sunndalsøra og ble stiftet i 1990.

Gratis frakt

Møbelhuset kjører og leverer dine møbler hjem til deg – helt uten ekstra kostnad. Du har kanskje sett bilene våre langs riksvei 70: på vei hjem til fornøyde kunder med deres nye møbler.

Møbelhuset ønsker å være en del av hele prosessen, fra valg av møbel- og interiørprodukt til levering og montering. Vi tilbyr derfor også montering til en hyggelig pris.

Øye for detaljer

Vi som jobber på Møbelhuset er lidenskapelig opptatt av å skape hjem som du skal trives og bo i. Vi er stolte av å kunne si at vi har et øye for de viktige detaljene.

Sammen med deg som kunde finner vi den riktige løsningene for deg og rommet du skal innrede. Det var blant annet dette som gjorde oss til årets butikk i 2017 (se bilde over).

Våre kunder

Møbelhuset har kunder fra hele Nordmøre og Romsdalsregionen. Etter mange år som leverandør og møbler fra kjente kvalitetsmerker har vi opparbeidet oss et rennomé som strekker seg utenfor grensen til Sunndalsfjellene.

Vi finner stor glede i fornøyde kunder og det gir oss inspirasjon til å fortsette å jobbe hver eneste dag for at du og ditt hjem skal finne det du trenger hos oss på Møbelhuset.